+420 727 951 655
+420 543 214 800
info@valdiviatour.cz
„CESTOVÁNÍ NENÍ NIKDY OTÁZKOU PENĚZ, NÝBRŽ ODVAHY“


Recenze

1. Informace od klientů: LYŽE – RAKOUSKO – ALPENPARK TURRACH (březen 2016)

Bylo to tam moc fajn. Turrach není úplně nejrušnější, ale možná v hlavní sezóně je tomu taky jinak. Sněhu bylo i v tento termín dost, nicméně myslím, že to byl jeden z posledních víkendů. Sjezdovek je tam dost a hlavně je super to ubytování v Alpen parku.
Je to cca 50 chat na pilotech ve svahu, takže je z nich krásný výhled. 5 ložnic, 3 koupelny, jedna s vířivkou, kapacita až 14 lidí. Kolem jezdí skibus, nebo spíše takový žlutý traktůrek co tahá maringotku:-). Děkuji L.F.

       

 2. recenze od jedné z našich úžasných zákaznic - M. Holánková (květen 2016), a my děkujeme za parádní recenzi! TUNISKO - HAMMAMET, HOTEL SAMIRA CLUB ***

Musím říct,že dovolená byla naprosto luxusní. Hotel Samira v Hammametu si jiste zaslouží víc než 3 hvězdičky. Krásně čistý hotel, vstřícný personál, nic nebyl problém. Snídaně bych řekla normální, ale večeře naprosto úžasné. Co se výletu týče , tak žadný problém s místními také nebyl a to jsem občas chodila do centra i sama :-) Opravdu si váží každého turisty a evidentně chtějí,aby se cítil dobře,takže neotravují a nejsou vlezlí,jak tomu bylo dříve.Velmi mile mě překvapila i bezpečnost. Pro mě určitě nebyla návštěva tohoto místa poslední, v srpnu se tam chystám znova :-) a jak jinak nez s Valdivia tour, jelikož právě tady mi tuto úžasnou dovolenou zařídili ;-) PS:Trochu jsem se rozepsala s recenzi, ale bylo to tak svělý, že byl problém to napsat do jedné věty :) ..

                                                                        

 

3. recenze - J. Slámová a její skvělá partička (červen 2016),  děkujeme za další potěšující recenzi! Rhodos - LINDOS IMPERIAL RESORT A SPA****

- dovolená letecky z Prahy 19.6.2016 - vše super, hotel krásný, jídlo velmi povedené, příroda, výlety, vše jsme si užívali. Nedoporučujeme jen Mojito - opravdu nebylo dobré :D ... v hotelu je několik tipů pokojů, bylo nám prostě báječně po všech stránkách..počasí krásné, moře teplé a pilo se, jedlo se, užívalo se.. 

Děkujeme, hotel i Rhodos doporučujeme!

a Valdivia děkuje za super foto a perfektní zásobování během pobytu, pobavili jsme se :) ;)

                           

4. recenze - T. Konvalinka (11.6.-18.6.2016), Djerba - MAGIC HOTEL PALM BEACH PALACE *****

Dle slov našich spokojených zákazníků: Dovolenou jsme si užili, hotel je skvělý, krásný, počasí krásné, moře teplé, pěkná pláž, servis a jídlo taky super. Jediná výtka je doplňování půlnočního snacku... Jako sladká a skvělá tečka na závěr, povedená dovolená s žádostí o ruku - řekla ANO! Valdivia Tour přeje hodně lásky, zdraví a spoustu krásných společných cestovatelských zážitků. Děkujeme Vám, že jste, a že s námi cestujete!

            

 

5. recenze - A. Peloušková (22.6.-29.6.2016), Mallorca, Portocolom - JS CORSO 2*, all inclusive

 1) na vase sluzby: 

 Na doporuceni me zname, jsem si vyzkousela letosni dovolenou najit pres agenturu Valdivia tour. Vybrali jsme mozne destinace pro rodinou dovolenou a obratem jsem obdrzela nabidky resortu a porovnat ceny i sluzby pres ruzne CK u nas i v zahranici. Usetrila jsem spoustu casu, ktery bych sama travila vyhledavanim a porovnanim. Po podpisu smlouvy jsme potrebovali vymenit jednoho clena rodiny a vse nam rychle pred odjezdem rovnez slecna Pokorna skvele vyridila. Dekujeme za vyborne sluzby. Andrea P.

 

2/ resort JS Corso, Portocolom, Mallorka

 Personal byl vzdy mily a ochotny pomoci i poradit: doporucil vylety, dopravu po ostrove, vecerni program apod. V dobe naseho prijezdu koncem cervna 2016 uz meli plno, tak nam dali lepsi rodinny apartman k sluzbam all inclusive. 

 Lehatek u bazenu bylo dostatek, byl cisty a zajisteny jak pro plavce, tak i neplavce. Deti mohli radit a skakat, jak libo. Obsluha v baru u bazenu velice mila a ja si uzivala i ledovou kavu a koktejly zahrnute do all inclusive nabidky.

 Hotelovou snidani si muzete dat i venku na terase. U hotelu pres silnici je pristav a cestou na plaz v zalivu (cca 10 minut pomale chuze) najdete mnozstvi obchudku, kde je vse co muzete potrebovat i spousta suvenyru. Domluvite se snadno nemecky, anglicky i nekdy cesky ;)

 Jako rodinou dovolenou rozhodne doporucuji. Andrejs

   

 

6. recenze - M.Mikšíček (22.6.-29.6.2016), Djerba - LTI Djerba Plaza Thalasso and Spa ****

Hotel: LTI Djerba Plaza Thalasso and Spa **** (dle mého názoru odpovídá evropským standartům 4 hvězd), vícekřídlový komplex s velkým bazénem, kde je brouzdaliště pro děti i bazén pro dospělé - vše spojeno v jeden bazén, vše čisté, na recepci se domluvíte anglicky, německy, rusky a francouzsky, čísnici neumí úplně dobře anglicky, vždy se však dá domluvit, vstřícnost samozřejmostí, hotel působil velmi vzdušně, přes velký počet ubytovaných jsem měl vždy pocit klidu a soukromí (jak v restauraci při jídle, tak v lobby či baru, příjemným zpestřením byly obědy pořádané občas v zahradní restauraci, dále snackbar přímo u bazénu s velkou zahrádkou, herní místnost pro děti (s animátory), či dospělé - stolní fotbal, kulečník, šipky apod.

Poloha: 25 km od letiště, 5 - 6 km Houmt Souku, kam se dá vyrazit na místní trhy a poznat místní kulturu, Djerba je relativně malá, všude se dá dojet taxíkem v řádech desístek, maximálně stovek korun

Vybavení na pokojích: klimatizace, fény, pravidelně čisté ručníky a úklidový servis, televize na každém pokoji, internet v hotelovém lobby - ideálně ráno, večer rychlost připojení klesá (jediná malá výtka), každý hotel k dispozici prostorný balkón s posezením, trezor a lednice přímo na pokoji, při All inclusive za drobný poplatek - (1 - 2 dináry - cca 25 - 30 Kč) donáška nápojů přímo na pokoj
Strava: pestrá, nejmilejší překvapení pro nás - každý den byly zařazeny tématické dny - např. po - italská kuchyně, v úterý tuniská, st - středoevropská, vybere si každý, žádné fronty, vždy bylo vše ihned doplňováno a nestalo se, že by něco došlo

Pláž: od zadní brány resortu, kde vždy byl příslušník ochranné služby, to bylo tři minutky chůzí po krátké promenádě - cca 200 - 250 m, na pláži k dispozici toalety, sprchy, snackbar s posezením ve stínu, ochranka donesla lehátka na požadované místo, slunečníky pro všechny bez problému. Jedná zláštnost: v období bouřek se mohou vyplavit řasy na okraj pláže, každý den však hotel odklízel řasy a pláž byla dobře přístupná, moře s příjemným pozvolným vstupem cca 150 m - vhodné i pro děti, čistá voda, občas otravní prodejci, se kterými se musí vždy smlouvat, přímo na pláži možnost jízdy na vodním banánu, kole, let balónem, beachvolejbalové hřiště, aquagymnastika pod vedením instruktora, jizda na koních či velbloudech

Zvláštnosti: nelze vyvézt tuniské dináry, vždy je potřeba si schovávat doklad o výměně (možná výměna v hotelu či na letišti), nedaleko (cca 15 minut jízdy autobusem) obří krokodýlí farma s muzeem - zajímavý zážitek, nesmí se fotit vládní a veřejné budovy (hasiče, vojáky, policisty, letiště, stanice atd.)
+ na závěr: byli jsme JEDINÍ ČEŠI V CELÉM HOTELU :).

„Děkujeme cestovní agentuře Valdivia tour za rychlost, vstřícnost a ochotu při sjednání naší dovolené. Byli jsme maximálně spokojeni“.

Ještě jednou díky za tip....;)


7. recenze - Kučerovi (2.7.-9.7.2016), Vodice, Hotel PUNTA 4*

 ......rádi bychom Vám poděkovali za zprostředkování pobytu ve Vodicích v Chorvatsku. Byli jsme velmi spokojeni

jak s ubytováním  tak i se stravováním v hotelu Punta.  Vodice jsou velmi pěkné místo k prázdninovému pobytu,

s možností  lodních výletů po okolních ostrovech a do města Šibenik, čehož jsme k naší plné spokojenosti i využili.

Těšíme se, že další naši dovolenou absolvujeme znovu s Vaší agenturou

Kučerovi

8. recenze - M. Rohrerová ( 22. 7. - 29. 7. 2016), Side, Hotel Sun Club Side 3*

Po vskutku báječných osmi dnech, strávených - zejména díky Vám - v SIDE, v hotelu Sun Club, se vracíme do 'reality.cz'. Chci Vám za sebe, Laďu i Lukáše velmi poděkovat za skvělý výběr ! Ubytování, strava, služby, vstřícnost personálu, nabídka výletů, moře i hotelový bazén - nic nezklamalo ! Za příznivých podmínek v budoucnu si tamní pobyt s Vaší pomocí rádi zopakujeme. S díky

Milena Rohrerová

 

9. recenze - K. Dofková (17.7.2016 - 21.7.2016), Kréta, Hotel BALI MARE  3*

Strávili jsme 5 dni na Krétě v malem městečku Bali, pro rodiny s dětmi idealka, pro mladší je zde široká nabídka výletu a zájezdu na okolní ostrůvky a vyhlášené plaze. Vyřízení bylo rychle, pohodlně, pouze jsme zaslaly požadavky a byl nam do druhého dne vyhledán zájezd. O dva dny pozdeji jsme uz letěly, super! Děkujeme,

K. Dofková

 

 

10. recenze - p. Prokešová (19.7.2016 - 26.7.2016), Rhodos, hotel Mitsis Alila Exclusive Resort a Spa 5*

 Nejlepší dovolená, vše naprostý luxus! Bary, hotel, personál, pokoje, okolí a pláž.. Nádherná dovolená, kterou si určitě zopakujeme. Děkujeme.

    

11. recenze - J. D. (28.7.2016 - 4.8.2016), Korfu, hotel Aquis Sandy Beach 4*

 Informace od klientů: Nejdříve  dostali špatný pokoj, nebyli spokojeni, ale druhý den se povedlo přestěhovat. Od té doby byla dovolená lepší, jak se říká "líná huba, holé neštěstí". S delegátkou i s námi řešily tento problém a nakonec bylo vše jak má být. Bohužel tato sezöna je přeplněná ve všech evropských destinacích, tak není moc na výběr z různých tipů pokojů. Našim klientům se podařilo dokonce více než si představovali a vrátili se nadšení.
Pláž - u hotelu kameny, ale o pár metrů dál krásný písečný vstup a krásná pláž. Hotel má vyžití i pro děti. Ostrov je krásný, poptejte se na ceny výletů ať zbytečně neutrácíte. Jídlo dobré, spokojenost.
Díky J. D.

   

12. recenze - p. Loubek (28.6.2016 - 8.7.2016), Turecko, Belek, hotel Papillon Belvil 5*

Nejlepší dovolená za poslední roky! Doporučujeme hlavně rodinám s dětmi! Super! Díky moc.

 

 

    

 

 

13. recenze - Dufkovi (12.7.-22.7.2016), Zakhyntos, hotel PLANOS 3*+

...skvělá dovolená, naprostá spokojenost s ubytováním, službami, delegátem a celkový servisem v místě pobytu. Výborné jídlo. Možnost využití bazénu na pláži, vč. lehátek a slunečníků (popl. 6 eur/den) - skvělý bonus přímo u moře !! Děkujeme CA Valdivia za dobře vybranou dovolenou, celkovou vstřícnost a vynikající služby. Určitě se opět obrátíme v budoucnu s výběrem naší dovolené.

Dufkovi   

 

14. recenze - Kandáčová L. (15.8.2016), 1-denní výlet Rakousko zoo+Schonbrunn

 

Přes cestovní agenturu Valdivia tour jsme se vydali na celodenní výlet do Vídně - do Schönbrunnu a do místní zoo. Jeden den jsme si vybrali a zarezervovali zájezd, druhý den jsme ho zaplatili a bylo to. Vše bylo rychle a bez problémů vyřízené.

 

Byl to krásný výlet, pan průvodce byl skvělý, řekl nám skvělé informace o Rakousku a o Vídni, zavedl nás k Zoo a řekl nám, co všechno můžeme navštívit a vidět.

 

Zoo byla krásná, viděli jsme například krmení gepardů a tučňáků a užili jsme si lední medvědy, kteří si hráli ve vodě. Potom jsme šli nahoru na Glorietu, kde byl skvělý výhled na celou Vídeň.

 

Strávili jsme  krásný a pohodový den, všechno proběhlo bez komplikací, hlavně díky organizaci pana průvodce.

 

Jsme si jistí, že CA Valdivia tour využijeme i při dalším výběru výletu nebo dovolené.

 

L. Kandráčová

 

 

                                                 

 

15. recenze - Havlišovi (3.8.-10.8.2016), Bulharsko, DIAMANT RESIDENCE HOTEL A SPA 4*+

 

..........v Bulharsku jsme nikdy nebyli a poprvé jsme cestovali s 8 měsíčním synem a byli jsme velmi mile překvapeni a spokojeni. Hotel byl moc pěkný, luxusní a služby byly na 4 hvězdičkový hotel úžasné. Jídlo bylo velice delikátní a mohli jsme si hodně vybírat, každý den byl jinak tématicky zaměřený. Jediné malé mínus hotelu bylo, že neměl svoji pláž s barem. Když to shrnu, tak jsme byli s dovolenou velice spokojeni a hotel určitě doporučujeme.

Děkujeme CA VALDIVIA TOUR za skvělý servis při výběru naší dovolené, byli jsme velmi spokojeni.

Havlišovi

     

16. recenze - (29.6.- 8.7.2016), Chorvatsko, Holiday Village Zaton3*

Krásné pobřeží, pejsek povolený, jídlo dobré - vyplatí se připlatit za místo.
Apartmán 3* část - čistý, v 1. patře je větší soukromí. Chyběla nám klimatizace, ale nevadí. Příští rok opět a zkusíme 4* část.
Děkujeme za doporučení! V.B.

 

17. recenze - ( 23.10.-30.10.2016), Egypt - Pickalbatros Aqua Park 4*

 Dovolená v Hurgádě na konci října byla skvělá. Moře velmi příjemně teplé, teplota vzduchu snesitelná. Ubytování v PickAlbatros AquaPark bylo velmi příjemné. Jedná se o velký uzavřený hotelový komplex s několika restauracemi, mnoha bazény a vodními atrakcemi jak pro úplně malé děti, tak pro větší i pro dospělé. Stravování 5 x denně, výběr jídla velmi široký. My jsme na konec začali dávat přednost jimi upravené zelenině na mnoho způsobů, v kombinaci s různě upravenou rybou. Večer měli vždy zajištěnou zábavu bud ve formě krátkých představení nějakých umělců (břišní tance, točící se pán, ohňová šou), nebo dětská diskotéka, diskotéka pro dospělé, atd. Zúčastnili jsme se výletu na Giftun, což je celodenní výlet, kde se 2 x šnorchluje u korálových útesů, pak je oběd na lodi a koupání na dlouhé mělké písečné pláži. Výlet do delfinária byl také pro nás suchozemce hodně zajímavý. Co se týká bezpečnostní situace, tak jsem ani jednou neměl pocit nějakého ohrožení nebo nejistoty. Je pravdou, že vše je kontrolované, všude je vždy nějaký civil s vysílačkou, který sleduje co se děje. Kontrola na letišti při odletu domů byla velmi důkladná, ale v mezích korektnosti a slušnosti. Delegát cestovky nám dal na místě mnoho neocenitelných rad, kde vyměnit peníze, co s „faraonovou pomstou“, atd. Byl nám k dispozici i na telefonu, což jsme jednou využili. Celkové hodnocení velmi kladné a už se těšíme na další opakování. S pozdravem Ing. František Krejčí

   

 

18. recenze - ( 24.2.-8.3.2017), Thajsko Phi Phi - Bay VIEW RESORT 3*+

Ubytování je pěkné, s bazénem, v příjemném prostředí, čisté,krásný výhled z terasy, ubytování na úrovni! Jen nedoporučejeme pohybově postiženým - jsou tam schody ! Můžete si připlatit ubytování u pláže, ale to už pak není tak výhodné ;), každopádně na cca 1-3 dny doporučujeme, proč ne, ale kdo jede za koupáním na delší dobu, bude z odlivu zklamaný.
Phi Phi je turisticky zprofanované a Thajci to vědí, těží z toho, je tu dráž a nejsou už tak milý, vlídní a pohostinní jak místní domorodci na okolních ostrovech.
Za výlet Phi Phi stojí, je tam krásné i okolní potápění a šnorchlování s úžasnými barevnými rybkami.